AKG-SERVICE

Website design Webdesign Heuvelland
Fotografie:©.2017 Frank Keijenberg AKG service

Disclaimer

Informatie
De op deze website getoonde informatie wordt door AKG service met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. AKG service verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Linken naar de AKG service website
Indien u een link wenst aan te leggen naar deze site, gelieve dit altijd naar de AKG service homepage te doen (http://www.akg-service.nl)

Aansprakelijkheid
AKG service aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. AKG service aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van AKG service opgenomen informatie.
AKG service is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de AKG service website zouden voorkomen. AKG service is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de AKG service website zijn gelinked.

Databescherming
AKG service respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe AKG service gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.

Persoonsgegevens
AKG service verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt.
AKG service respecteert de nieuwe telecomwet per 01-10-2009.

Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatie-informatie
In sommige gevallen zal AKG service gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt, IP-adressen toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren